Handelsbetingelser

Her er alle de informationer, som De kan have glæde af, når De handler på Luppen Frimærkers webshop. Hvis der er fejl på hjemmesiden, kontakt da hilsenit@gmail.com, der er hjemmesideansvarlig.

Pris og betaling i danske kroner

 

 

Når De betaler for en ordre kan De gøre det med bankoverførelse. Den gældende pris er selvfølgelig den, som er skrevet under produktet på vores hjemmeside. Luppen Frimærker / Antik 45 tager dog forbehold for evt. trykfejl.
Ja, det er sikkert at handle i vores webshop. Hvis De har lyst til at læse mere om sikkerhed på nettet, kan De trykke på dette link: http://www.forbrugersikkerhed.dk

Derudover bliver ingen personlige oplysninger der registreres hos Luppen, på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjepart.

Transport

Forsendelsesomkostninger bliver beregnet i forhold til vægt og De vil kunne se prisen nederst, når De går til ‘kassen’. Her vil prisen under ‘Samlet beløb’ stå ved ‘forsendelse’. Det er Postnord Danmarks priser, der er gældende på webshoppen. Vi leverer kun til Danmark.

Levering/leveringstid

Levering foregår på den måde, at hver Mandag morgen bliver alle varer samlet, som skal sendes, og derefter køres der til det nærmeste posthus. Sene ordre, som f.eks. Søndag aften kan, hvis der ikke er tid nok, komme i næste uges sending.

Fortrydelsesret og reklamation

Der er 14 dages fortrydelsesret på varer fra Luppen Frimærker.

Dog modtager de en købt vare i emballage (plastikpose), forsejlet af et lille klistermærke, som holder posen lukket. Hvis dette klistermærke er brudt, så kan varen ikke returneres. Altså er det en god idé, når de modtager varen, at se om den fremstår som forventet og beskrevet på siden, før de åbner for posen. Vi ønsker dem god fornøjelse med deres køb.

Der er 24 måneders reklamationsret jf. købeloven.


Forbehold

Der tages forbehold for trykfejl, tekniske fejl, billedefejl og tastefejl på Luppen Frimærkers webshop.