Cookie og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når de besøger vores website indsamles der oplysninger om dem, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis de ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør de slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på deres computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis de sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dem og optræde hyppigere. De kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, de ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics tracker brugerens adfærd. Herunder er listet de forskellige metoder, der bliver anvendt:

    • utma – tracker antallet af gange, de har besøgt en side
    • utmb og utmc-cookies der arbejder sammen om at udregne, hvor lang tid de har anvendt på hjemmesiden i hver session.
    • utmz – tracker hvilken søgemaskine de er blevet ledet ind på sitet fra og hvilke søgekriterier, de har sat op for at finde sitet.

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dem. Når de benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis de tilmelder dem vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dem som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om deres computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider de klikker på (interesser). I det omfang de selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at deres oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dem som bruger og vise dem de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, de har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis de giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
De har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dem. De kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. De kan også tilbagekalde deres samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dem. Hvis de oplysninger, der behandles om dem, er forkerte har de ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [  xxxxx@xxxxxx.dk  ]. Hvis de vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har de også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Luppen Frimærker / Antik 45
Hobrovej 13 Rold
9510 Arden
Telefon: 22510610
Email: roldskov20@jubii.dk